Nejnovější recenze ze sekce Nutriční doplňky
Produkt na posílení organismu pro naší babičku.
- byl pro mne výhodnější než nutridrik - není tak sladký
- žádná negativní zkušenost
pro mne je lepší než nutridrink - není tak sladký
má mnoho příchutí
použití je výborné
určitě doporučuji lidem, kteří mají rádi méně sladké
- dobrá výživa pro pacienty s rakovinou
Nutridrinky jsou dobrou variantou, když člověku není úplně dobře a přesto do sebe potřebuje dostat nějaké jídlo. V lékárně mi paní říkala, že si to kupujou i studenti v období zkoušek, kdy nestíhají jíst. Ovšem chuťově to není nic moc
- výborná chuť
- je dost drahý
i přes vysokou cenu si ho ráda koupím
- idealni konzistence, objem, velky vyber prichuti
- mohlo by byt i chutnejsi, ale neni to prioritou
prakticke
doplnění energie při kojení, rychlé, vhodné na cesty nebo v noci
- výrobek užívá mé dítě, jeho čokoládová příchuť nenásilně nahradí běžné pití kakaa a navíc dodá kalorie
- je nutné ho popíjet delší dobu např.1h, jeho rychlé užití způsobuje průjem
Doporučuji všem, jsme spokojeni
- kompletní strava pro dlouhodobě nemocné
produkt jsem objednala pro svoji maminku, která má zavedenou sondu PEG a ve stravě jí chyběly důležité živiny.
Nutrison v prášku hodnotím jako perfektní na přípravu i pro jeho obsah. Mohu jej vřele doporučit.
- ačkoliv je tento produkt určen pro podvyživené a pro speciální lékařské účely, já ho používám ráno, když nestíhám snídani. Nemám zatížený žaludek ničím "pevným" a přitom do sebe dostanu kompletní nutričně vyváženou "stravu". Lepší než tu snídani úplně vynechat.
dobré jako občasná náhrada jídla pro uspěchance, kteří by jinak jídlo vynechali
- vyhovuje mi cena i výrobek
po mozkové mrtvici je užíván 3 rok a dodává pacientovi vitalitu
doporučuji ostatním
- pro byla cena 180 za kvalitní výrobek
- nová cena 260
plánovala jsem si objednat Vaše zboží ve větším množství, více než 100ks, ale Vaše nová cena výrobku se mi vůbec nelíbí, proto mne zajímá,zda je při větším odběru zboží možná sleva. Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Kratochvílová
ProSure 240ml
Miloslava Šounová
Přidáno: 27. června 2011
(naposledy upraveno 27. června 2011)
Zakoupeno v Lékárna.cz
- výhodná cena
- dodání až do domu
- rychlost expedice
- nutnost pro řešení průběhu nemoci
- výborně chutná
- nezatěžuje trávicí systém
- výborně stravitelný
- vysoká cena
- musíte oběnohnout více lékáren pro více příchutí
Tak tenhle nutridrink byl mou stravou po 3 týdny, kdy jsem normální stravu přijímat nemohla kvůli zranění. obrovskou výhodou je, že má velké množství příchutí, takže se dalo vydržet to dlouhodobé užívání. navíc, pokud se nemůžete pohybovat, tak dobře uvolňuje střeva, nemáte zácpu. navíc i velmi dobře chutná, ten čokoládový má spíš takovou hustší mléčnou povahu. navíc každá příchuť je velmi identická s reálným ovocem či chutí.
Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí