Nejnovější recenze ze sekce Nutriční doplňky
- cena/výkon
- obsah cukru, umělá aromata, absence verze bez příchutě, absence omega 3, chtělo by to více bílkovin.
proti gustu žádný dišputát, nicméně očekával bych i verzi bez příchutě, nebo alespoň s polovičníma dávkama cukru. Ne každý chce být přeslazený. Takže v tom pítíčku je 14g rychlého cukru.
výživa za rozumnou cenu
Přijatelná cena a chuť slušný výběr příchutí
- asi je to zdrave jak pisou
ale chutove to je nic moc...
- Výborné
Sytá lehká výživa s příjemnou chutí.
Náhrada stravy
- Je důležitý pro mé onemocnění...
neviem, ako ho mám hodnotiť po tak krátkej dobe užívania, prečo je človek do hodnotenia nútený povinnými poliami, keď sa to nedá seriózne posúdiť - výsledky užívania sa predsa vždy prejavia až po určitom čase
Koupila jsem tento produkt svým rodičům z důvodu malnutrice.
- Mě chutná.Pomáhá zahustit stolici
- Oproti plastickým obalům je levnější.Vůbec nechápu proč se ty lahve z plastu vyrábí, když se tím jedom zasý... životní prostředí.Kdy už té obalové hrůzy bude konec ????
- Nevím
Užívám kvůli rakovině nosohltanu, zatím nemohu polykat normální sousta.
Toto mi plně vyhovuje.
Výhodná cena a vysoká kvalita. Dokonce je to i trochu dobré.
Používám tuto příchuť
- Pohodlný nákup z domova
Tento výrobek jsem vybrala pro své blízké
- Jednoduchá a rychlá příprava.
- Dobrá chuť.
- Výběr z několika příchutí.
- Žádné
Používám rozmixovaný s ovocem a rostlinným mlékem (ovesné, rýžové). Dobře stravitelná kaše, která zasytí a má mnoho vitaminů a minerálů.
Účinné, velmi dobdá chuť.
- lepší chuť než nutridrink,více příchutí,chuť smetanový pudink
- lékaři to nechtějí psát na recept, i když to levnější po pojišťovnu i pacienta
lepší chuť než nutridrink,má více příchutí,chuť smetanový pudink...rádi doporučujeme
výborný
- Chutné a pěkně balené.
- Vyšší cena.
Koupila jsem pro maminu,když jsem ji vyzvedla z nemocnice. Chutná ji, když je nápoj vychlazený.
Řekla bych, že ji pomohl "postavit se na nohy".
- OK
Chuťově dobrý
Zobrazuji 21 - 40 ze 86 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5 Další »