Nejnovější recenze ze sekce Nutriční doplňky
kvalita a složení výrobku
- jo
jo
- poměr účinná látka/cena
- nedohledatelný původ surovin, ale to většinou bývá
spokojen při vyšším dávkování (oproti doporučení výrobce)
- koktejl plný chemie - viz článek: http://www.nejfit.cz...
dle složení viz článek nejfit.cz jsem napočítal 11 E-ček. Takže nejde o přírodní a zdravou věc.
- Perfektní
Funguje
- rychlá snídaně v rámci snižování váhy
- nic mě nenapadá
koktejl mám sama již vyzkoušený a opravdu když se při používání dodržují určité zásady - omezení pečiva, více bílkovin,
ovoce a zeleniny, tak se výsledek dostaví
/ke koktejlu piji také čaj/
- chutný
- rychlý na přípravu
- opravdu zasytí
jednoduchý a rychlý na přípravu
chutný
široký výběr příchutí
zasytí
- Chutný
- drahý
Pomáhá mi udržovat hmotnost
- Zasytí a dobře se po něm hubne.
- Mohl by být levnější.
S tímto produktem mám již zkušenosti,není po něm chuť na sladké a hlavně když se dodržuje jak má dobře se po něm hubne!!
- dobrá cena
- dobrý podíl vitaminů
- mohlo by obsahovat více hořčíku
doporučuji jako multivitamín pro běžné užívání:)
- ŽÁDNÉ ÚČINKY.
NEJSEM SPOKOJENÁ, NEDOPORUČUJI.
- snadná příprava, složení
- cena by mohla být ještě o 150 - 200 Kč nižší, potom by člověk tolik neváhal zda koupit nebo ne ( platí i s registrací )
Produkt jsem si vybrala proto, že nebylo nutné kontaktovat prodejce Herbalifu. Předpokládám, že cena je zde nižší nežli u nich.
Koktejl mám poprvé, dlouho jsem se rozmýšlela než jsem do toho šla. Přečetla jsem spoustu recenzí a tak na oplátku posílám tu svou. No a proč jsem vybírala zrovna toto ? Chtěla jsem totiž nastartovat hubnoucí proces s cílem snížit váhu o 4 - 6 kg tak za 2-3 měsíce a upravit si jídelníček, to znamená hlavně nepřecpávat se na noc, nesníst balíček sýru nebo salámu aby mi bylo před spaním dobře ... :-( a ráno se probudit s plným žaludkem.
Nebaví mě pořád myslet na přípravu jídla a tak se mi koktejl zdál jako dobré řešení, navíc je bez mléčné bílkoviny, což se mi líbí úplně nejvíc.
Míchala jsem ho s chladným mlékem, ale byla mi po vypití prostě zima a měla jsem plynaté břicho. Tak jsem to zkusila s vodou. Po pravdě řečeno nic moc, Vážně. Vodu jsem i ohřála a do koktejlu přidala stévií oslazenou vlákninu (koupenou v lékárně) a takto teplý nápoj piju doteď.
Na chuť to opravdu není žádný zázrak, ale účinky už jsou znát i na váze , po nepravidelném užívání mám 2 kg dole - hlavně v oblasti břicha, mám víc energie , přestaly mi tolik padat vlasy a vůbec je mi tak nějak líp. Piju k tomu 2 x za den Termojetics čaj, který si míchám do obyčejné sladké šťávy. Tak mi chutná nejvíc, samotný ve vodě není nijak lahodný ale vypít se dá.
Určitě doporučuju kombinovat F1 s čajem, nevím jestli by koktejl takhle účinkoval samotný .
Tak to je má zkušenost, je mi 39 let, 168 cm a měla jsem 74 kg.
Moc Vás Všechny zdravím a přeji správné rozhodnutí.
- I při absolutní nechuti k jídlu je manžel schopen vypít přípravek a tak alespoň dostat něco do žaludku.
Pro těžce nemocné je to vhodná náhrada stravy.
ProSure 240 ml
Přidáno: 1. června 2015
(naposledy upraveno 1. června 2015)
Zakoupeno v Lékárna pohoda
Produkt byl doporučen, zkušenost dobrá.
Produkt bych doporučila, výhodný nákup.
je to dobrý produkt a chutná
- Úžasná záležitost pro nemocné seniory.
- Mamince bude letos 89 let. Používáme v případě zhoršení
- zdr. stavu, kdy odmítá běžnou stravu.
Větší obsah a levnější než Nutridrink
- Fantázia,pridávam miesto mlieka vodu,ovsené vločky,orechy,fantázii sa medze nekladú,príjem ho kedykolvek a toľko koľko hrdlo raci,samozrejme plávam denne hodinu,všetky sposoby
Maximálna spokojnost
- Produkt je skutečně plnohodnotné jídlo!
Produkt jsem si vybrala pro hubnutí.
Už jsem zhubla 4 kg.
Produkt znám už dlouho a věřím, že vynikajíci
a pro mě jediný, po kterém opradu zhubnu.
Že se dostaví jo-jo efekt - to je jenom moje vina.
Nedělám, to co je doporučované.
Ale neznám žádný jiný prostředek na hubnutí, který
opravdu funguje.
Doporučuji všem!
ProSure 240 ml
Přidáno: 29. prosince 2014
(naposledy upraveno 29. prosince 2014)
Zakoupeno v AAAléky.cz
Manžel těžce onemocněl a má velký úbytek váhy.
Zatím nic nenamítá při jeho pití, je to však ještě krátká doba.
Uvidíme po delším užívání.
V každém případě se váha stabilizovala, nevím, zda je to přípravkem nebo Vánocemi.
- nechutná
asi je to možná zdravé ale nedá se to pít
Zobrazuji 41 - 60 ze 86 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5 Další »