Nejnovější recenze ze sekce Nutriční doplňky
- neni to vůbec dobré
už ho nechci
- všechny 3 nápoje v jednom kousku
- celkem to nechutná ani špatně
- ten "prášek" je kompletně navlhlý a ztuhlý, takže zmáčknout ten píst je nadlidský úkol a to nemluvím ani o rozpouštění dané hmoty, která je uvnitř.
- "alobal", který uzavírá komory s "práškem", se mně skoro pokaždé rozerve tak, že mám všechny komory otevřené, tudíž udělám drink 3v1
Celkově dobrý nápad, ale vůbec to není dotáhlé do konce. Problém navlhnutí a nechtěné otevření více komor zaráz tento výrobek naprosto znehodnocuje a ztrácí tak na tom kouzlu, kvůli kterému mě paní na veletrhu přesvědčila ke koupi.
- Přijatelná chuť, Vysoka nutriční hodnota, Dostupnost
Dlouhodobě používám, perfektní doplněk stravy při nemoci.
- siroka nabidka za uper cenu
produkt kupuji pravidelne, citim se po nem skvele, upravila se me vaha,
- V mléku je to chutné a rychle zpracovatelné.
- Ve vodě nic moc.
Zatím to zkouším poprvé na základě doporučení své výživové poradkyně, která ji používá již třetí rok. Produkt se mi používá dobře, nemám s ním problém ani při cestování. Zatím nemohu ohodnotit jeho účinky, používám ho týden.
- dobre balenie
- vhodný ako doplnok stravy
výrobok som si vybrala na doporučenie, prečítala som si o ňom článok v nejakom časopise
vlastné skúsenosti ja s ním nemám , kupujem ho pre svoju mamu a tá je s ním spokojná,
používa ho 1x denne ako doplnok stravy,
áno doporučila aspoň podľa vyjadrení mamy,
- Dobré, sladké.
- Nic.
Nečeka jsem, že to bude tak dobré. I dceři chutná a ta jen tak něco nesní.
Dobré zkušenosti z předešlého užívání.
celkem dobrý produkt i výborná chuť
- vysoká cena
splňuje to, co nabízí
ok
- vyzkoušený a spolehlivý
Můžu doporučit, je opravdu spolehlivý a účinný
- Chuť (čokoláda a malina jsou nejlepší)
- Balení
Koupila bych kdykoliv znova.
tento produkt som našla v časopise , bolo to niečo čo som chcela vyskúšať pre svoju maminu pri jej zdravotných problémoch
ja som produkt iba vyskúšala , používa ho prevažne mamina lebo pre ňu bol objednávaný ale celkom si ho pochvašovala a užíva ho , tak myslím že je to zatiaľ dobré a účinky tie sa dostavia asi až trošku neskôr,
Určite by som ho doporučila , myslím si, že ublížiť to nemôže a vyskúšať to treba inak človek nepríde nato čo mu robí dobre a čo nie,
cena produktu bola pre mňa celkom primeraná len škoda, že nie je toho viac na trhu alebo jednoduhšie možnosti sa k produktu dostať.
kupuji už tento výrobek delší dobu i od výživové poradkyně
Dobrá chuť
- Skladnost
- Výživnost
- Složení
- Jednoduchost
Produkt je výborný hlavně před sportováním, je to paráda, když neztrácíš čas vymýšlením co na jídlo, a hlavně je to rychle a dobře stravitelné, takže není člověku např. při squashi a běhání špatně.
Zobrazuji 61 - 80 ze 86 recenzí « Předchozí 1 2 3 [ 4 ] 5 Další »